Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Σκουπίζουν οι μεν ή ελπίζουν οι δε;

Οι τρίτοι αγώνες των ημιτελικών των play offs της Α1 διεξάγονται σήμερα. Πανιώνιος-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός οι αγώνες με τους «αιώνιους» να απέχουν μία νίκη από τους τελικούς.

Σκουπίζουν οι μεν ή ελπίζουν οι δε;
Ημέρα play offs είναι η σημερινή, καθώς διεξάγονται οι τρίτοι αγώνες των ημιτελικών. Πανιώνιος-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι οι αναμετρήσεις, με τους φιλοξενούμενους να απέχουν μία νίκη από τους τελικούς μετά το 2-0 σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Στις 18:00 (Novasports 1) στη Νέα Σμύρνη οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» με τον Γάιο Σκορδίλη και τον Βασίλη Καββαδά να απουσιάζουν εκατέρωθεν. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί άλλες δύο φορές στα ημιτελικά των play offs, το 1994 και το 2012, με τους Πειραιώτες να επικρατούν σε αμφότερες και να έχουν 14 σερί νίκες. Η τελευταία νίκη των «κυανέρυθρων» ήταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2009 με 96-94 στην παράταση στο κλειστό της Οδού Αρτάκης.

Στις 20:00 (Novasports 2) στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη, κάτι για το οποίο έδειξε ικανός στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εκατέρωθεν. Οι πρωταθλητές μετρούν 17 σερί νίκες επί του «Δικεφάλου του Βορρά», που είχε επιβληθεί για τελευταία φορά των «πράσινων» στις 11 Απριλίου του 2009 με 77-76, με τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι απέναντι στην παλιά του ομάδα στα 2’’ πριν το τέλος.

Σε περίπτωση νικών του Πανιωνίου ή/και του ΠΑΟΚ, θα υπάρξει δράση την Τετάρτη σε Νέα Σμύρνη (20:00) ή/και Πυλαία (18:00), ενώ αν υπάρξει ισοφάριση των σειρών σε 2-2 τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο ματς την Παρασκευή σε ΣΕΦ (21:30) και ΟΑΚΑ (19:30) αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που σήμερα γίνει το 3-0 και στις δύο σειρές, τότε οι τελικοί της Α1 (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ) θα αρχίσουν την Πέμπτη. Αν τα ημιτελικά τελειώσουν την Τετάρτη, τότε οι τελικοί θα αρχίσουν τη Δευτέρα. Εφόσον τα ημιτελικά τελειώσουν την Παρασκευή, τότε οι μεγάλοι τελικοί θα αρχίσουν την επόμενη Τετάρτη κα οι μικροί τελικοί την επόμενη Τρίτη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: