Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δίπλα στη Σερβία ο ΠΑΟΚ!

Βοήθεια στην Σερβία ετοιμάζεται να στείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπειτα από πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη. «Ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τον δοκιμαζόμενο λαό», είπε ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου του Βορρά».

Δίπλα στη Σερβία ο ΠΑΟΚ
Κοντά στη Σερβία, που πλήττεται από σφοδρές πλημμύρες, θα είναι ο ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι δεν την αφήνουν ασυγκίνητη οι εικόνες βιβλικής καταστροφής στη γειτονική χώρα και έπειτα από πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη θα σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου του Βορρά» με επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσε τα εξής: «Ακόμη κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τα σπίτια τους και χρήζουν άμεσης βοήθειας. Ο ΠΑΟΚ και εγώ προσωπικά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τον δοκιμαζόμενο λαό της Σερβίας».

Λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης και άμεσης παροχής βοήθειας από την οικογένεια του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες και αφού θα έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες διακρατικές συζητήσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: