Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η επιστροφή του Άγγελου!

Την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Διετές το συμβόλαιό του. «Γνωρίζει την πραγματικότητα της ομάδας και μπορεί να τα καταφέρει», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Η επιστροφή του Άγγελου
Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» επισημοποίησε τη συμφωνία που υπήρχε από χθες με τον προπονητή, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο μόλις αποσαφηνιστούν κάποιες λεπτομέρειες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «… η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα με τους πολύ κρίσιμους στόχους για τη βιωσιμότητα (χρέη) του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών (προπονητικό κέντρο) αποφάσισε να συμπορευτεί με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στα αποτελέσματα, ενώ είναι ο κατάλληλος στο να μεταφέρει την ταυτότητα του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τμήμα.

Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 61χρονο τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτή την εποχή και μετά από δύο χρόνια πειραματισμών ο κ. Αναστασιάδης είναι η ιδανικότερη λύση
».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, εξήγησε την επιλογή του στο πρόσωπο του Αναστασιάδη λέγοντας πως «… είναι ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και μπορεί να τα καταφέρει».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, είπε με τη σειρά του: «Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

Aυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας, αφού είχαν προηγηθεί οι παρουσίες του τις περιόδους 1997-1999 και 2002-2004. Το 2003 είχε οδηγήσει το σύλλογο στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα με το δικέφαλο από το 1973 μέχρι το 1981.

Δεν υπάρχουν σχόλια: