Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Αποφασίζει για Λάζοβιτς και παίρνει ταλέντο!!

Την πρόταση της ΑΕΚ περιμένει ο Ντάνκο Λάζοβιτς που έχει διαβεβαίωση από την Παρτιζάν πως φεύγει σαν ελεύθερος. Ταλέντο 14 ετών έκλεισαν οι «κιτρινόμαυροι». Αργεί η επιστροφή Μπρέτσεβιτς.

Αποφασίζει για Λάζοβιτς και παίρνει ταλέντο
Ο Ντάνκο Λάζοβιτς έλαβε διαβεβαιώσεις από την Παρτιζάν πως εφόσον έχει πρόταση από το εξωτερικό θα τον αφήσει να φύγει δίχως να αξιώσει κάποιο ποσό. Πλέον ο 31χρονος φορ περιμένει την πρόταση της ΑΕΚ, που ακόμη όμως δεν έχει κατατεθεί, αφού φαίνεται πως εξετάζονται και κάποιες άλλες λύσεις. Εκτιμάται πως εξελίξεις ίσως υπάρξουν και μέσα στην εβδομάδα, μετά τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανναξιακό. Αν αποφασιστεί να αποκτηθεί ο Σέρβος άσος, το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα, καθώς το κασέ του είναι προσιτό (300.000 ευρώ) και αναμένεται να του προταθούν και μπόνους.

Από την ελληνική αγορά, παραμένουν στα υπόψη οι Νίκος Κοροβέσης και Δημήτρης Κουρμπέλης για τις θέσεις του αριστερού μπακ και του στόπερ αντίστοιχα, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με ΠΑΣ και Αστέρα αντίστοιχα. Ποιο προσιτή είναι η περίπτωση του πρώτου.

Στο μεταξύ, πέρα από τις μεταγραφές παικτών που θα προσφέρουν άμεσα στην ΑΕΚ, γίνονται και επενδύσεις για το μέλλον. Οι «κιτρινόμαυροι» ενέταξαν στις ακαδημίες τους τον 14χρονο Μανώλη Μπακίρη που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και ήδη άρχισε προπονήσεις πετυχαίνοντας και δύο γκολ σε ένα φιλικό με την ΑΕ Καβάλας.

Αργεί ο Μπρέτσεβιτς

Ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Η αποθεραπεία του Κροάτη φορ, που είχε χειρουργηθεί το Μάρτιο στο γόνατο, πηγαίνει καλά αλλά εκτιμάται πως δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί με μπάλα πριν τον Αύγουστο. Ίσως αυτός να είναι ένας επιπλέον λόγος που η «Ένωση» πέραν του Λάζοβιτς αναζητεί κι έναν ακόμη σέντερ φορ, ενώ έχει ήδη αποκτηθεί ο Αραβίδης και παραμένει ο Ντακόλ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: