Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο είναι ιδιοφυία»

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ιδιοφυία των γηπέδων, ενώ περιμένει να διαπρέψει και στο προσεχές Μουντιάλ.

Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο είναι ιδιοφυία»
Ο τραυματισμός του πριν την έναρξη του αγώνα με την Εσπανιόλ, δεν φάνηκε αρκετός να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Ζινεντίν Ζιντάν παραχώρησε συνέντευξη επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά την αξία του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Ρονάλντο είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Το βλέπουμε να προπονείται κάθε μέρα και πιστέψτε με, είναι απλώς μια ιδιοφυία» η χαρακτηριστική τοποθέτηση του βοηθού του Αντσελότι στον πάγκο της «βασίλισσας», τόνισε.

Επιπλέον, επεσήμανε πως ο «CR7» είναι ικανός να οδηγήσει την εθνική Πορτογαλίας στην επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ «ντρίμπλαρε» εξαιρετικά το δίλλημα της σύγκρισής του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Δεν μπορώ να βρω λόγο για να μην πάρει απ’ το χέρι την ομάδα του στο Μουντιάλ. Αυτά που έχει πετύχει με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι φανταστικά. Είναι σχεδόν αδύνατον να τον σταματήσεις. Είναι δύσκολο να συγκρίνω αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές, από την στιγμή που εκπροσωπώ την Ρεάλ. Μπορώ να πω όμως πως ο Μέσι είναι ένα σπάνιο ταλέντο και σαν ποδοσφαιρόφιλος, θέλω να τους βλέπω στα καλύτερά τους». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: