Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Απίστευτη λατρεία για Κόντε!

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της διατήρησης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους πήραν οι οπαδοί της ομάδας που μετέτρεψαν το ματς με την Κάλιαρι σε συλλαλητήριο συμπαράστασής του.

Απίστευτη λατρεία για Κόντε
Με κάθε τρόπο προσπαθούν οι «τιφόζι» της Γιουβέντους να πιέσουν τη διοίκηση της ομάδας ώστε να πιέσει τη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε.

Στο ματς με την Κάλιαρι οι «μπιανκονέρι» πανηγύρισαν την κατάκτηση και του φετινού τίτλου και οι οπαδοί χρησιμοποίησαν αυτήν την ευκαιρία για να δείξουν τη λατρεία που τρέφουν για τον 45χρονο τεχνικό.

Με μια τεράστια σημαία που τον απεικόνιζε, ένα ακόμη μεγαλύτερο πανό με το σύνθημα «χωρίς εσένα δεν πάμε μακριά γιατί είσαι ο καλύτερος και έχεις την Γιούβε στην καρδιά» και χιλιάδες μικρότερα πλακά που έγραφαν «CON…TE», ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του που μεταφράζεται «ΜΕ ΕΣΕΝΑ» έδειξαν ξεκάθαρα τις διαθέσεις τους.

inner

Πάντως, έτσι κι αλλιώς, φαίνεται πως τόσο ο Κόντε όσο και η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας έχουν βρει κοινό τόπο στις συζητήσεις τους και δεν αποκλείεται τελικά οι δύο πλευρές να τα βρουν ικανοποιώντας και το λαϊκό αίτημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: