Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

«Με φωνή, αλλά… προσοχή»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το κλειστό της Πυλαίας με τον Παναθηναϊκό αλλά να μην παραφερθεί.

«Με φωνή, αλλά… προσοχή»
Συμπαράσταση, αλλά με προσοχή γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας, ζητεί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον κόσμο της ομάδας στον αποψινό τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό (20:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενόψει του αποψινού αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στις 8μ.μ. στο PAOK Sports Arena για την ημιτελική φάση των Playoffs της Basket League ΟΠΑΠ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τις φιλάθλους της ομάδας για τα εξής…

Η ομάδα μας είναι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, αλλά και σε ένα πολύ σημαντικό και εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, περιμένουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, την στήριξή τους στην μεγάλη προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου και την άψογή τους συμπεριφορά, για να προστατεύσουμε όλοι μαζί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας για να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα, είναι απαραίτητη η συμπαράσταση των φιλάθλων μας και η σωστή συμπεριφορά τους, ώστε ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας τους και στον αποψινό αγώνα και στο παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά και όλα τα επόμενα παιχνίδια των Playoffs που θα ακολουθήσουν.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται ήδη από το PAOK Sports Arena, ενώ όλες οι λεπτομέρειες για τις τιμές (την προνομιακή τιμή των 5€ για τους κατόχους διαρκείας και τις τιμές των υπόλοιπων εισιτηρίων που ξεκινούν από 10€) και την διάθεση των εισιτηρίων, υπάρχουν στη σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ… Η ομάδα χρειάζεται την φωνή σας, η ομάδα χρειάζεται την θερμή σας συμπαράσταση, αλλά και την προσοχή σας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να διακοπεί ο ρυθμός του αγώνα και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα ανταμείψει την ομάδα για την σπουδαία της προσπάθεια και θα την βοηθήσει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: