Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο άπληστος… Γκουαρντιόλα!

Περαιτέρω βελτίωση θα χρειαστεί η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ενόψει της νέας χρονιάς - παρά τα τέσσερα φετινά τρόπαια.

Ο άπληστος… Γκουαρντιόλα
Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Champions League, από την Ρεάλ Μαδρίτης, κατάφερε όμως να κλείσει ιδανικά την χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας.

Η χθεσινή επικράτηση της απέναντι στην Ντόρτμουντ, με 2-0, φαίνεται όμως πως δεν καθησυχάζει τον Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει καλοκαιριού.

Στις δηλώσεις του μετά τον τελικό, ο τεχνικός των Βαυαρών στάθηκε στη σκληρή δουλειά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του στην καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του Μονάχου θα χρειαστεί αρκετές βελτιώσεις.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα γιατί δεν μιλάω πολύ καλά γερμανικά, αλλά τα τέσσερα τρόπαια, σε μια χρονιά, είναι κάτι το φανταστικό. Από δω και πέρα, βέβαια, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιώσουμε συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού μας» τόνισε ο Ισπανός κόουτς και συνέχισε αναφερόμενος στον Ρόμπεν: «Είναι ο κορυφαίος επιθετικός μας φέτος, μαζί με τον Μάριο Μάντζουκιτς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: