Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Φόβοι ότι χάνει το Μουντιάλ ο Ντιέγκο Κόστα!!

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος – σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου – έχει υποστεί θλάση και θα μείνει 3 εβδομάδες εκτός δράσης!

Φόβοι ότι χάνει το Μουντιάλ ο Ντιέγκο Κόστα!
Μετά τον Ρανταμέλ Φαλκάο ακόμη ένας επιθετικός είναι πιθανό να μην καταφέρει να ομορφύνει με τα γκολ του το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι έχει υποστεί θλάση.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, κάτι που τον αποκλείει άμεσα από τον σαββατιάτικο τελικό των «ροχινμπλάνος» με τη συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

Εκτός αυτού, ο διεθνής άσος θα χάσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Ισπανίας για το Μουντιάλ και θεωρείται απίθανο να είναι έτοιμος στο πρώτο ματς των «φούριας ρόχας» με την Ολλανδία στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Έτσι είναι πιθανό ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να τον αφήσει εκτός από την αποστολή της ισπανικής ομάδας και να καλέσει άλλον παίκτη στη θέση του. Υπενθυμίζεται ότι ο ομοσπονδιακός της χώρας έχει καλέσει στην προεπιλογή τους Τόρες, Γιορέντε, Βίγια, Πέδρο και Νεγρέδο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: