Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Με Λάμπαρντ για «υποστράτηγο»

Με δεύτερο αρχηγό τον Φράνκ Λάμπαρντ -πίσω από τον Στίβεν Τζέραρντ- θα παρουσιαστεί η εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός των «λιονταριών», Ρόι Χόντσον.

Με Λάμπαρντ για «υποστράτηγο»
Μπορεί να έχασε τα πρωτεία από τον Στίβεν Τζέραρντ, ωστόσο ο Φράνκ Λάμπαρντ αποτελεί ένα αναπόσπαστο στέλεχος της εθνικής Αγγλίας, κάτι που επιβεβαίωσε πλήρως και ο Ρόι Χόντσον, χρίζοντάς τον ως δεύτερο αρχηγό της ομάδας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο τεχνικός των «λιονταριών» έκανε λόγο για έναν παίκτη-κλειδί, που δίνει τα μέγιστα με την ποιότητα και τον χαρακτήρα του.

«Πάντα πίστευα πως θα γινόταν ένας παίκτης-κλειδί της 23άδας μας, λόγω της εμπειρίας που προσφέρει στην ομάδα, πέρα της εξαιρετικής ποδοσφαιρικής του ικανότητας», η τοποθέτηση του 67χρονου προπονητή, για να συμπληρώσει: «Δίνει επίσης πολλά άλλα πράγματα σε εμάς, όπως τις αρχηγικές του αρετές και τον χαρακτήρα του», τόνισε.

Ο 35χρονος μέσος της Τσέλσι έχει πραγματοποιήσει 103 συμμετοχές με την εθνική της πατρίδας του, ενώ έχει φορέσει το περιβραχιόνιο έξι φορές στην 15ετή καριέρα του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: