Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μετά τον Αναστασιάδη, ο Γκαρσία!

Τα τυπικά απομένουν για να αναλάβει ο Άγγελος Αναστιάδης την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να προβάλει ως πρώτο φαβορί να γίνει βοηθός του! Στο Άρνεμ η προετοιμασία των Θεσσαλονικέων.

Μετά τον Αναστασιάδη, ο Γκαρσία!
Στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος προπονητής συνομίλησε χθες για τρεις ώρες με τον Ιβάν Σαββίδης και εκείνο που προέκυπτε ήταν ταύτιση απόψεων σε αρκετά θέματα που αφορούν το αγωνιστικό.

Στη συνέχεια, ο 61χρονος τεχνικός είχε σχετική συζήτηση και με τον Ζήση Βρύζα και εκτός απροόπτου θα αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το 2004.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Έλληνα κόουτς, παρότι το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία ήθελαν προπονητές από τη χώρα να απασχολούν τους Θεσσαλονικείς.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες θέλουν τον Πάμπλο Γκαρσία να αποτελέσει τον βοηθό του Αναστασιάδη, οι κ.κ. Σαββίδης, Βρύζας και ο Έλληνας προπονητής συζήτησαν το ενδεχόμενο να προσλάβουν τον Ουρουγουανό που παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής.

Τέλος, ως αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Αναστασιάδη προκύπτει ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Αρνεμ της Ολλανδίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα συγκεντρωθεί η ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: