Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Σχορτσανίτης: «Αποδείξαμε πως δεν υπάρχουν αουτσάιντερ»

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν ενθουσιασμένος μετά την κατάκτηση της πρώτης του Ευρωλίγκας και μίλησε για όσους είχαν υποτιμήσει την ομάδα του.

Σχορτσανίτης: «Αποδείξαμε πως δεν υπάρχουν αουτσάιντερ»
Σαν μία ακόμη απόδειξη πως τα πράγματα στην πράξη διαφέρουν από τη θεωρία εξέλαβε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης την κόντρα σε όλα τα προγνωστικά στέψη της Μακάμπι ως πρωταθλήτριας Ευρώπης.

«Η αποφασιστικότητα που δείξαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αρετή αυτής της ομάδας. Ήρθαμε στο Final Four σαν αουτσάιντερ, αλλά το έλεγα από πριν και θα το ξαναπώ: δεν υπάρχουν αουτσάιντερ σε ένα Final Four. Όλοι όσοι έφτασαν στο Μιλάνο το άξιζαν και είχαν τις πιθανότητές τους για τον τίτλο. Εμείς ξέραμε πως με πάθος και θέληση μπορούσαμε να φτάσουμε ως το τέλος και τα καταφέραμε», τόνισε ο «Σόφο».

«Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο αυτό πάνω από όλα στην οικογένειά μου, στην ομάδα και σε όσους με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το επίπεδο», πρόσθεσε ο σέντερ της Μακάμπι που κρατούσε στην αγκαλιά του το γιο του.

Παράλληλα υποκλίθηκε στον MVP. «Ο Ράις είναι σπουδαίος παίκτης. Τον ξέρω από τότε που έπαιζε στον Πανιώνιο. Απέδειξε σε όλους ότι αξίζει να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: