Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

«Προτάσεις από την Ελλάδα για τον Γκέντσογλου»

Ελληνικό ενδιαφέρον για τον Σάββα Γκέντσογλου αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρεται, ο μάνατζερ του 23χρονου μέσου, που έχει προταθεί στην ΑΕΚ, θα συζητήσει προτάσεις που υπάρχουν με τη Σαμπντόρια

«Προτάσεις από την Ελλάδα για τον Γκέντσογλου»
Το βάρος των μεταγραφικών κινήσεων της ΑΕΚ έχει δοθεί στις θέσεις του αριστερού εξτρέμ και του επιθετικού. Την ώρα ωστόσο που η ίδια κινείται σε αυτά τα μέτωπα, της προτείνονται κι άλλοι παίκτες. Όπως έγινε προ ημερών με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Έλληνας μέσος είναι δεδομένο πώς (μετά και τη γέννηση του παιδιού του) θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επίσης δεδομένο είναι ότι θα επιθυμούσε την επιστροφή του στην «Ένωση». Ενδεικτική εξάλλου είναι και η φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα με το διαρκείας του γιου του.

Παράλληλα με όλα αυτά και η Σαμπντόρια προσανατολίζεται να τον παραχωρήσει. Είτε με μεταγραφή, είτε ως δανεικό. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, δημοσίευμα της εφημερίδας «Citta Di Genova» αναφέρει πως ο Κάρλο Όστι θα έχει συνάντηση το Σαβ/κο με τον μάνατζερ του παίκτη. Κι αυτό προκειμένου να αξιολογηθούν, όπως αναφέρεται, οι προτάσεις που υπάρχουν από την Ελλάδα για εκείνον.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: