Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ρεκόπα Σουνταμερικάνα: Τίτλος για Μινέιρο με δύο αυτογκόλ στην παράταση!! (video)

Με συνολικό 5-3 σε δύο αγώνες με τη Λανούς χάρη σε δύο αυτογκόλ στην παράταση, η Ατλέτικο Μινέιρο κατέκτησε το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα.
Οι Βραζιλιάνοι πήραν 1-0 στην Αργεντινή και απόψε προηγήθηκαν με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Ντιέγκο Ταρντέλι στο 6ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Παραγουανό Βίκτορ Αγιάλα στο 8ο. Ακολούθησε ο 33χρονος Σαντιάγκο Σίλβα με 2-1 υπέρ της Λανούς στο 25ο και κόντρα στον ρυθμό της αναμέτρησης ισοφάρισε σε 2-2 ο Μαϊκοσουέλ στο 37ο. Πάντως, οι Αργεντίνοι συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στο 93ο λεπτό με Λαουτάρο Ακόστα να υποχρεώνει τη διεξαγωγή παράτασης.
Αμφότερες οι ομάδες έψαχναν το παρθενικό τους Ρεκόπα Σουνταμερικάνα, ετήσια σύγκρουση των κατόχων του Κόπα Λιμπερταδόρες και του Κόπα Σουνταμερικάνα, αλλά οι Βραζιλιάνοι του Ροναλντίνιο πέτυχαν τον συγκεκριμένο στόχο ξεπερνώντας τη μέτρια εμφάνισή τους με δύο αυτογκόλ στον έξτρα χρόνο. Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Γκόμεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 103ο λεπτό και σε εξίσου άτυχη στιγμή του 111ου πρωταγωνίστησε ο Αγιάλα χαρίζοντας το τρόπαιο στη Μινέιρο.



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: