Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο φόργουορντ και ο Κόνιαρης!!

Στην απόκτηση σμολ φόργουορντ έχει επικεντρωθεί ο Παναθηναϊκός! Με άκρα μυστικότητα κινούνται οι «πράσινοι», που βρίσκονται μία ανάσα από την μεταγραφή του 17χρονου γκαρντ του ΠΑΟΚ, Αντώνη Κόνιαρη.

Ο φόργουορντ και ο Κόνιαρης
Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας σε μία εβδομάδα τρεις παίκτες. Έι Τζέι Σλότερ, Εστέμπαν Μπατίστα και ΝτεΜάρκους Νέλσον έχουν ήδη μπει στην «πράσινη» μηχανή και η ΚΑΕ φουλάρει και για τις άλλες προσθήκες που απομένουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ, ο αριθμός των ξένων των νταμπλούχων Ελλάδας ανέρχεται στους τέσσερις, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει δυνατότητα για δύο ακόμη αλλοδαπούς.

Ο ένας εξ’ αυτών θα είναι παίκτης που θα αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ και για αυτή τη μεταγραφή κινούνται πλέον ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι συνεργάτες του. Η αναζήτηση έχει γίνει με άκρα μυστικότητα, ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει (ο Νομπέιγ Μπουνγκού-Κολό που ενδιέφερε έμεινε στην Λιμόζ), αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, κοιτάζουν όλες τις περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείεται ο καλαθοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να μπορεί να δώσει κάποια λεπτά και στο «4».

«Τελειώνει» του Κόνιαρη

Από εκεί και έπειτα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει απρόσκοπτα και τον εμπλουτισμό του ρόστερ με νεαρούς παίκτες που θα αποτελέσουν τον «κορμό» του στα επόμενα 2-3 χρόνια. Μετά τους Λούντζη και Παπαγιάννη, τον δρόμο για το ΟΑΚΑ θα ακολουθήσει και ο Αντώνης Κόνιαρης, καθώς όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι έχει επέλθει πλήρης συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του 17χρονου γκαρντ, που αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από τους «πράσινους».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: