Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Άρχισε… τριφύλλι να θυμίζει!!

Στο καταλληλότερο timing ανεβάζει την ψυχολογία του ο Παναθηναϊκός. Η βελτίωση με τον Ατρόμητο δημιουργεί αισιοδοξία ενόψει Σταντάρ, ενώ ξεκαθαρίζει σήμερα (με Μπούι ή Τέσε) και το θέμα του μέσου.

Άρχισε… τριφύλλι να θυμίζει
Πάνω στην ώρα παίρνει τα πάνω του ο Παναθηναϊκός. Μετά την προβληματική εικόνα των προηγούμενων φιλικών, οι «πράσινοι» έδειξαν με τον Ατρόμητο τη βελτίωση που περίμενε ο κόσμος τους.

Όχι χωρίς ατέλειες, αλλά με στοιχεία (όπως η εξαιρετική παρουσία του Ζέκα, η βοήθεια του Κλωναρίδη και η επάνοδος του Πέτριτς στα γκολ) που δημιουργούν αισιοδοξία ενόψει των αγώνων με τη Σταντάρ την προσεχή εβδομάδα.

Οι «πράσινοι», ωστόσο, δεν θα περιμένουν μέχρι τότε για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του μέσου. Για την ακρίβεια, μέσα στην Τρίτη θέλουν να έχουν καταλήξει οριστικά σε λύση. Δεδομένο είναι λοιπόν ότι αυτή θα επιθυμούσαν να είναι ο Ουασίμ Μπούι. Και γι’ αυτό το λόγο ελπίζεται ότι η Γιουβέντους θ’ απαντήσει σήμερα για το δανεισμό του.

Αν πάλι αυτό δε γίνει άμεσα, το «τριφύλλι» θα ενεργοποιήσει το plan b. Το οποίο, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, είναι ο Ρόμπερτ Τέσε. Ο μέσος του Αμβούργου και είχε εξεταστεί και πέρυσι (χωρίς να προχωρήσει για οικονομικούς λόγους η περίπτωσή του). Δεδομένου όμως ότι φέτος είναι ελεύθερος, φαντάζει ως πολύ πιο εφικτή λύση.

Αντίθετα, το ίδιο εφικτό δε μοιάζει προς το παρόν να υποχωρήσει η Νιούκαστλ στο θέμα του Μεχντί Αμπέντ. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προσφέρει άμεσα χρήματα (έχει προτείνει είτε δανεισμό και κάλυψη του συμβολαίου του, είτε αγορά και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης), αλλά ο αγγλικός σύλλογος εξακολουθεί να προβάλλει οικονομικές απαιτήσεις. Δημιουργώντας εύλογους συνειρμούς με την υπόθεση Σίλντενφελντ και ελπίδα στον Παναθηναϊκό ότι η επιθυμία του παίκτη θα παίξει (και σε αυτή την περίπτωση) καθοριστικό ρόλο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: