Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Καλύβας ο αντι-Μαρκόπουλος junior!!

Ο Στέργιος Καλύβας θα προστεθεί στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ αντικαθιστώντας τον Χάρη Μαρκόπουλο που ανέλαβε τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Καλύβας ο αντι-Μαρκόπουλος junior
Στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ προστέθηκε ο Στέργιος Καλύβας, ο οποίος παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Χάρη Μαρκόπουλο που ανέλαβε τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Το νέο μέλος του επιτελείου θα είναι άμεσος συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ Σούλη Μαρκόπουλου και του βοηθού προπονητή Παντελή Μπούτσκου.

Αμέσως μετά τη συμφωνία με τον τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλη Ζουρνατσίδη, ο 37χρονος προπονητής μετέβη στο Καρπενήσι καθώς είναι στο επιτελείο του Φώτη Κατσικάρη για την Εθνική.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ως βοηθός προπονητής με το Πανόραμα, τον ΚΑΟΔ, το ICBS και την Αναγέννηση-Φλόγα, ήταν πρώτος προπονητής στον Πιερικό Αρχέλαο, ενώ από τον Νοέμβριο του 2012 μέχρι και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πανιωνίου. Έχει σπουδάσει Computer-Mathematics στο Λονδίνο και μιλάει άπταιστα αγγλικά και ιταλικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: