Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ανήσυχος ο Φαν Γκαλ για την ταλαιπωρία!!

Φαν Γκαλ
Σε σκέψεις βάζει τον Λουίς Φαν Γκαλ η περιοδεία της Μάντσετερ  Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ.  Ο Ολλανδός τεχνικός πιστεύει πως μπαίνουν σε κίνδυνο οι όποιες πιθανότητες επιτυχίας έχει για τη φετινή σεζόν η ομάδα, λόγω της ταλαιπωρίας που θα υποστεί η ομάδα στην Αμερική.
Η Μάντσεστερ θα αρχίσει την τουρνέ προετοιμασίας της τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν και  θα αντιμετωπίσει τους Λος Άντζελες Γκάλαξυ στο Pasadena Rose Bowl της Καλιφόρνια. Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι στην δυόμιση εβδομάδων παρουσία της ομάδας εκεί. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψουν μέχρι και 13,500 μίλια αν καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του International Champions Cup, ένα τουρνουά όπου θα αγωνιστούν κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Μετά τον αγώνα του Λος Άντζελες, η Γιουνάιτεντ θα ταξιδέψει σε Ντένβερ, Ουάσινγκτον, Ντιτρόιτ και να κάνει μια 3ωρη πτήση μέχρι το Μαϊάμι αν πάρει την πρωτιά στον όμιλο που θα βρίσκεται μαζί με τις Ρόμα, Ρεάλ και Ίντερ.
Μεταξύ των αγώνων, οι παίκτες πρέπει να εμφανίζονται σε εκδηλώσεις των χορηγών, ενώ είναι επίσης υποχρεωμένοι να δίνουν συνεντεύξεις στο κανάλι του συλλόγου.
Όλα αυτά φαίνονται «πολλά» για τον Φαν Γκαλ, ο οποίος κατέστησε σαφή την ενόχλησή του, στη συνέντευξη που έδωσε πριν τον πρώτο αγώνα που θα δώσει η ομάδα του.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: