Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ερωτηματικά για τη μεταγραφή Ματιέ !!

a7802df451655029dcd6298b7fd46c9b_L-610x400
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Squawka» ο Ζερεμί Ματιέ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός άνω των 30.
Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να δαπανήσει 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Βαλένθια, όμως πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν για αυτή την κίνηση. Και αυτό διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μπει πλέον στα 30 και μετράει μόλις 2 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας και 14 στο Champions League.
Ενώ το περίεργο της όλης ιστορίας, είναι ότι ο Ματιέ υπέγραψε συμβόλαιο για 4+1 χρόνια!
Ένας Γάλλος δημοσιογράφος από τη μεριά του κατέθεσε την άποψη του για αυτήν την μεταγραφή, τονίζοντας πως η απόκτηση του Ματιέ από την Μπαρτσελόνα ήταν ακατανόητη.
«Ακόμα και αν ο Ματιέ έπαιξε καλά με τη Βαλένθια, δεν καταλαβαίνω γιατί η Μπαρτσελόνα πλήρωσε αυτή την τιμή και του έδωσε το μεγάλο συμβόλαιο σε χρονική διάρκεια. [...] Αυτή είναι μια τιμή και ένα συμβόλαιο για ένα βασικό παίκτη της Εθνικής Γαλλίας με προοπτική ή για ένα παίκτη που αναδείχθηκε στο Champions. League. Και ο Ματιέ δεν είναι τέτοιος παίκτης (μόνο δύο συμμετοχές με την εθνική και 14 παιχνίδια CL). Τέλος πάντων, δεν καταλαβαίνουμε τη στρατιγική της Μπαρτσελόνα για τους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά είμαστε περήφανοι που Γάλλος έχει τέτοιο συμβόλαιο. Μπράβο Ματιέ»!.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: