Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Βεργέτης: «Ποια Μάιντς;»

Δεν… βιάζεται για τη Μάιντς ο Στάικος Βεργέτης και καθιστά σαφές πως προέχει η ο Αστέρας να αποκλείσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League τη Ροβανιέμι προτού ασχοληθεί με τους Γερμανούς.

Βεργέτης: «Ποια Μάιντς;»
Ο Αστέρας είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Ροβανιέμι και πριν τη ρεβάνς της Πέμπτης στην Τρίπολη.

Πάντως ο Στάικος Βεργέτης καθιστά σαφές πως δεν σκέφτεται τη Μάιντς, αφού για να συναντήσουν οι Αρκάδες τους Γερμανούς θα πρέπει να πάρουν πρώτα την πρόκριση.

«Έχουμε την τύχη και την τιμή ως σύλλογος να απολαμβάνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή μας στο Europa League. Έχουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα αποτέλεσμα θετικό, το οποίο, όμως, δεν μπορεί να μας δώσει από τώρα την πρόκριση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πάρουμε. Για την πρόκριση. Καλώ τον κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να μας στηρίξει, για να δώσει φτερά στους παίκτες μας να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεδομένου ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, όπως ο αντίπαλος», τόνισε.

Ο προπονητής του Αστέρα ερωτηθείς για την… επόμενη αντίπαλο, είπε: «Δεν υπάρχει Μάιντς. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, δεν υπάρχει Μάιντς. Αν περάσουμε, θα αρχίσουμε να συζητάμε για εκείνη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ροβανιέμι».

Όσο για το πού θα κριθεί ο αγώνας της Πέμπτης, είπε: «Η συγκέντρωση των παικτών. Τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν την έχει ο αντίπαλος. Οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Περιμένω τις δύο ομάδες στην αρχή να προσπαθήσουν να δεχτούν τις λιγότερες δυνατές φάσεις στην εστία τους. Δηλαδή, θα είναι προσεκτικές αμυντικά. Και βέβαια, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: