Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

«Αβεβαιότητα στον Άρη»

Γιώργος Κωνσταντινίδης
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και αναφέρθηκε στα προβλήματα των «κιτρίνων», για το τι έπρεπε να γίνει, αλλά και τον Καλαϊτζίδη.
Διαβάστε αναλυτικά
Για το πώς βλέπει τα πράγματα με τον Άρη τόνισε: «Ο Άρης βρίσκεται θα πω λίγο σκληρά λόγια στην ξεφτίλα, δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και πλησιάζει ο καιρός που θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα. Δεν ξέρουμε που θα παίξουμε τελικά, τι θα κάνουμε, μεταγραφές δεν υπάρχουν, ποδοσφαιριστές δεν ακούγονται. Αυτοί που ασχολούνται τώρα με τον Άρη και έμπαση περιπτώσει δεν ξέρω τι ζητούν από τον Άρη. Ο Άρης αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν επενδυτή, να βάλει λεφτά να μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα. Δεν ξέρω τώρα. Με τα λόγια προχωράει η ομάδα; Είμαι πολύ απογοητευμένος».
Και για το τι βλέπει να γίνεται: «Δεν έχω κάτι με τα πρόσωπα. Έχουν όμως τη δυνατότητα να διοικήσουν τον Άρη; Να σπρώξουν τον Άρη, να βάλουν λεφτά να κάνουν μεταγραφές; Στην Β’ Εθνική άμα πάμε, οι άλλες ομάδες είναι δυνατές δεν είναι εύκολες. Πως θα προχωρήσει ο Άρης; Με ποιους παίκτες; Με τους Κ17; Και βγαίνουν και δύο. Ο Άρης με τι ομάδα θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες ομάδες και με τι μεταγραφές;»
Για το τι βλέπει ο ίδιος: «Αν ο Άρης πάει στην Γ’ Εθνική δεν θα υπάρχει. Θα διαλυθεί τελείως. Ναι μεν πήγε η ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, αλλά είχε και έναν Μελισσανίδη πίσω. Ο Άρης δεν έχει έναν Μελισσανίδη. Αν υπάρχει όμως κάποιος τέτοιος τότε νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει. Να κάνει και κάποιες μεταγραφές. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τέτοια μεγάλη διχόνοια μεταξύ των διοικούντων. Δεν μπορούν να τα βρούνε; Αριανοί δεν είναι όλοι;».
Για την στεναχώρια που υπάρχει:  «Η στεναχώρια μας είναι μεγάλη. Η κατάντια του Άρεως έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έχουν απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια όλοι οι προηγούμενοι που έχουν περάσει από τον Άρη. Παλαίμαχοι, παράγοντες κλπ και τώρα ψάχνουμε για να τους βρούμε. Ψάχνουμε να βρούμε τον Γράντα για να βοηθήσει. Είναι δυνατόν να βοηθήσει στον Άρη με τα όσα έχει περάσει; Από εκεί και πέρα ο Άρης έπρεπε να ήταν ενωμένος, παλιοί νέοι, οι πάντες να βοηθήσουν την ομάδα, αλλιώς δεν γίνεται. Πρέπει να είναι ένας επενδυτής, αλλά που θα τον βρούμε; Η κερκίδα κάνει κουμάντο ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Η ΚΜΑ κάνει κουμάντο στα διοικητικά, αλλά η ΚΜΑ παίρνει εντολές, ξέρω και εγώ τι γίνεται; Φωνάζουν οι άλλοι θέλουμε εμείς, όχι θέλουμε εμείς. Φύγε εσύ, έλα εσύ. Δεν γίνεται όμως έτσι».
Για την προσπάθεια που γίνεται: «Σίγουρα η προσπάθεια γίνεται, αλλά ο χρόνος περνάει και δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχουν παίκτες που τους χρωστάμε 1.000-2.000 ευρώ και χάνονται. Είναι κατάντια αυτό. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Όχι μόνο εγώ, αλλά πολύ κόσμος. Ιδιαίτερα οι μεγάλοι ηλικίας οι οποίοι έχουν ζήσει πολύ καλύτερες εποχές. Τότε όλος ο κόσμος ήταν ενωμένος».
Για το αν έφαγαν οι παράγοντες τον Άρη υπογράμμισε: «Είναι μια αιτία και αυτή. Όταν ο ένας μπαίνει, ο άλλος βγαίνει, όχι εσένα δεν σε θέλουμε, έχεις ρίξει την ομάδα. Μόνο στον Άρη συμβαίνουν αυτά».
Για τον Καλαϊτζίδη είπε:«Δεν τον ξέρουμε, θα τον δούμε και αυτόν. Ακούγονται καλά λόγια, αλλά ο προπονητής αν δεν έχει παίκτες να προετοιμάσει την ομάδα και αν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα. Να πω κάτι επάνω σε αυτό. Ο Γράντος είχε πει ότι θα βάζει την ομάδα σε μια τάξη. Τα ήξερε καλύτερα απ’ όλους και τον είπα: «Λάμπρο αν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα δεν γίνεται τίποτα». Αν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα, όσες προσπάθειες και να γίνουν θα είμαστε στα ίδια χάλια».
Για τον Γράντα:«Ξέρουμε με ποιες προϋποθέσεις έφυγε. Δεν έγινε μια προσπάθεια να πλησιάσουν οι νέοι με τους παλιούς. Υπήρχε πλήρη απαξίωση».
Για το ότι οι παλιοί έβαζαν λεφτά και οι νέοι όχι ανέφερε:«Αν οι νέοι έχουν να βάλουν λεφτά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βάζουν και προχωράει η ομάδα, κάνει τις μεταγραφές της στην Β’ Εθνική και προχωράμε. Τώρα δεν υπάρχει φράγκο. Δώσαμε τον Διούδη τώρα 265.000 ευρώ και αυτά είναι λεφτά; Ένας τέτοιος παίκτης τον πουλάνε τόσα λεφτά. Ο Διούδης ας πούμε ότι είναι η φίρμα της ομάδας, τον πουλάμε 200 χιλιάρικα; Για να τα πάρουμε και να καλύψουμε κάποιες τρύπες; Δεν γίνεται έτσι η ομάδα Ο προπονητής ακούω είναι καλός, αλλά πως θα προχωρήσει; Τι προπόνηση θα κάνει και με ποιους θα παίξει μπάλα; Ο χρόνος περνάει, όλοι στα δικαστήρια μπαίνουν-βγαίνουν και ο Άρης παραμένει εκεί που είναι και όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί. Αν δεν γίνει ένα θαύμα τότε θα είμαστε χειρότερα από πέρσι στην Β’. Ούτε καν συζητάω για την Γ’ Εθνική. Αν πάμε στην Γ’ τελειώσαμε. Να μαζευτούν 2-3 παράγοντες παλιοί και νέοι, να βάλουν κάποια λεφτά για να προχωρήσει η ομάδα. Με του Διούδη τα λεφτά και με αυτά δεν γίνεται. Δεν προχωράει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: