Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πρεστίζ και μεταγραφές!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, αλλά και για την «ζωή που συνεχίζεται» ακόμη κι αν κάποιες περιπτώσεις στραβώνουν!
Σε μεταγραφική περίοδο δεν μπορούν να σου πάνε όλα δεξιά. Δεν γίνεται όλοι οι παίκτες που θες να αποκτήσεις να λένε «ναι». Θα υπάρξουν και οι άσχημες βραδιές, θα υπάρξουν και οι «ήττες». Ο Ολυμπιακός ήθελε να αποκτήσει τον Κρκιτς, αλλά αυτός προτίμησε την Πρέμιερ Λιγκ, το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
 
Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς, για αυτή του την απόφαση. Προτίμησε να αγωνίζεται κάθε Σαββατοκύριακο στην Αγγλία, παρά στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το αν θα δικαιωθεί για αυτή την απόφαση, ο χρόνος θα δείξει και φυσικά τα δικά του… κατορθώματα στο Νησί.
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για άλλον παίκτη και οι μεταγραφικές του κινήσεις, φυσικά και δεν έχουν ολοκληρωθεί.
 
Χρόνος υπάρχει και η μέχρι στιγμής πορεία των πρωταθλητών στο καλοκαιρινό παζάρι, δείχνει ότι οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να καλύψουν όλες τις τρύπες στο ρόστερ. Και με παίκτες νεαρούς και εξελίξιμους (Μαζουάκου, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί), αλλά και με έμπειρους και με βαριά κληρονομιά, όπως είναι ο Αμπιντάλ.
 
Η ζωή συνεχίζεται και στον Ολυμπιακό περιμένοντας τις τελευταίες μεταγραφές, έχουν μπροστά τους ένα φιλικό τουρνουά, το οποίο μόνο στα ψιλά δεν μπορεί να περάσει. Δεν είναι ένα απλό τουρνουά, το ICC. Μετέχουν οι περισσότερες από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και μαζί τους και ο ΘΡΥΛΟΣ.
 
Είναι δεδομένο ότι το πρεστίζ του συλλόγου μεγαλώνει με συμμετοχές σε τέτοιου είδους τουρνουά. Ανεβαίνουν οι μετοχές και μεγαλώνει και η φήμη του Ολυμπιακού. Ο θρύλος, μόνο κέρδη μπορεί να αποκομίσει από την συμμετοχή του στο ICC και στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να τεστάρει την ομάδα σε πολύ δυνατά φιλικά. Με αντιπάλους, τη Μίλαν, τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Παιχνίδια επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και οι παίκτες θα έχουν πολλά να μάθουν από την συμμετοχή τους στα συγκεκριμένα ματς.  
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: