Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μαντσίνι: «Φαβορί η Νάπολι»

mancini
Ο πρώην προπονητής της  Γαλατασαράι  Ρομπέρτο Μαντσίνι, έδωσε συνέντευξη στο SkySport 24, μιλώντας για το επαγγελματικό του μέλλον αλλά και για τη  σεζόν που έρχεται στη SerieA. Ο Μαντσίνι, ένας εκ των διεκδικητών της θέσης του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ιταλίας, μίλησε επίσης και για τη φετινή Νάπολι.
«Η αποχώρηση του Κόντε από τη Γιουβέντους, φέρνει μια ισορροπία στο πρωτάθλημα» είπε ο Ιταλός τεχνικός, ενώ συμπλήρωσε πως: «Μπορεί οι «μπιανκονέρι» να πήραν 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα αλλά φέτος είναι πολύ δύσκολο να το επαναλάβουν».
Σε ερώτηση για την άποψη που έχει για την ομάδα της Ρόμα, ο Μαντσίνι είπε πως: «έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρσι, αλλά για μένα καλύτερη ομάδα από τις άλλες είναι η Νάπολι». Και συνέχισε: « Η Νάπολι είναι μια ομάδα που με ενθουσιάζει. Ο Μπενίτεθ γνωρίζει πλέον την ομάδα και θα προσπαθήσει να ενισχύσει για να πάει πολύ καλύτερα φέτος. Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από το πώς θα κινηθεί η μεταγραφική αγορά αλλά και από το πώς θα ξεκινήσουν τις σεζόν οι ομάδες».
Κλείνοντας τη συνέντευξη του, ο Μαντσίνι «κάλεσε» τους δημοσιογράφους να έχουν στη φετινή σεζόν στο μυαλό τους, μαζί με τη Νάπολι και τις Ρόμα και Μίλαν.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: