Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Νικητής ο Ίσκο στην πρώτη του μονομαχία με τον Χάμες Ροντρίγκεζ!! (vids)

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γυρίζει το χρόνο πίσω, όταν οι δύο νυν άσοι της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν κονταροχτυπηθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, φορώντας τις φανέλες άλλων ομάδων.
Η άφιξη του Χάμες Ροντρίγκεζ στη Μαδρίτη κάνει πολύ δύσκολο το έργο του Ίσκο για περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη δεύτερη σεζόν του στη Ρεάλ. Αν και οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν πως ο Ισπανός μέσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει.
Με Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς και Ντι Μαρία, ο Ίσκο ήταν η τέταρτη επιλογή του Κάρλο Αντσελότι πέρσι για το κέντρο της Ρεάλ. Φέτος με τον Κεντίρα να είναι υγιής και την απόκτηση του παγκόσμιου πρωταθλητή Κρόος και του πρώτου σκόρερ του Μουντιάλ Χάμες Ροντρίγκεζ, το έργο του Ισπανού φαντάζει ακόμη δυσκολότερο.
Τη σεζόν 2012-13, πάντως, ο Ίσκο ήταν εκείνος που είχε χαμογελάσει και όχι ο – ανταγωνιστής του πλέον - Κολομβιανός. Για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η Πόρτο του Χάμες Ροντρίγκεζ αναμετρήθηκε με τη Μάλαγα του Ίσκο. Στο πρώτο ματς στο Ντραγκάο, οι «δράκοι» επικράτησαν με 1-0, χάρις σε ένα τέρμα του Μουτίνιο, με τον Ίσκο να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο για την ισπανική ομάδα, ενώ ο Ροντρίγκεζ είχε περάσει ως αλλαγή στο 58’, στη θέση του Βαρέλα.
Ο επαναληπτικός, όμως, εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Αυτόν του Ίσκο. Ο Ισπανός μέσος άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο τέρμα, ενώ ήταν εκείνος που σέρβιρε στον Σάντα Κρουζ το δεύτερο γκολ της Μάλαγα για την ανατροπή και την πρόκριση της στα προημιτελικά. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο Ροσαλέδα βασικός, μπαίνοντας στο παιχνίδι με την έναρξη της επανάληψης, αντί του Μουτίνιο. Παραλίγο μάλιστα να τραυματιστεί άσχημα, όταν έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Ζούλιο Μπαπτίστα.
1,5 χρόνο μετά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Χάμες είναι το μεγάλο αστέρι και ο Ίσκο θα πρέπει να παλέψει πάρα πολύ για να κερδίσει έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής στη φετινή Ρεάλ. Αν παραμείνει φυσικά στη Μαδρίτη...










Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: