Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Στον Άρη ο Σανιά!!

Τη τρίτη του μεταγραφή έκλεισε ο Άρης, καθώς μετά τους Λιόνη και Νικολόπουλο, απέκτησε τον Σιντί Σανιά, ο οποίος έχει περάσει από τη Σεντ Ετιέν. Θα δοκιμαστεί ο Βλαχοδήμος.

Στον Άρη ο Σανιά
Θετική κατάληξη είχε το «φλερτ» του Άρη με τον Σιντί Σανιά. Ο Σενεγαλέζος μέσος έστειλε αργά το βράδυ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, το οποίο προβλέπει συμφωνία για ένα έτος, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Ο 24χρονος δεν θα έρθει ακόμη στην Ελλάδα, διότι υπάρχει πρόβλημα με τη βίζα του.

Ωστόσο, αυτό το εμπόδιο αναμένεται να ξεπεραστεί μέχρι τη Δευτέρα και ο Σανιά θα μεταβεί στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη.

Από το τέλος του 2013 έμεινε ελεύθερος από Σόγκνταλ και από τότε είναι χωρίς ομάδα, παρότι έκανε γεμάτη χρονιά με 28 συμμετοχές στο νορβηγικό πρωτάθλημα, τις περισσότερες (25) ως βασικός, ενώ πέτυχε και τρία γκολ. Τελευταία φορά που πήρε μέρος σε επίσημο ματς ήταν τον Νοέμβριο.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη αναμένεται ο 20χρονος τερματοφύλακας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αδερφός του παίκτη του Ολυμπιακού, Παναγιώτη. Ο ύψους 1,91 μ. γκολκίπερ θα δοκιμαστεί για λίγες ημέρες από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σωκράτη Διούδη.

inner

Πρόκειται για παίκτη που ανήκει στην Στουτγκάρδη και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της και αν πείσει θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: