Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Το σκέφτεται για Νάβας ο Φαν Χάαλ!!

Να ζητήσει τον Κέιλορ Νάβας ως αντάλλαγμα από τη Ρεάλ σε περίπτωση που τελικά ο Νταβίντ Ντε Χέα φύγει για Μαδρίτη σκέφτεται ο Λουίς Φαν Χάαλ, που φαίνεται να καλοβλέπει την περίπτωση του Κοσταρικανού.

Το σκέφτεται για Νάβας ο Φαν Χάαλ
Τον Κέιλορ Νάβας φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά ο Λουίς Φαν Χάαλ, ως αντικαταστάτη του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μέλλον του Ισπανού παραμένει στον «αέρα», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να τον πείσει να ανανεώσει.

Αν, όμως, αρνηθεί και πάλι, τότε ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα χάσει άλλο χρόνο και θα προσπαθήσει να «κλείσει» το κεφάλαιο του τερματοφύλακα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τα φαβορί για την αντικατάσταση του 24χρονου είναι οι Τσεχ, Γιορίς και Μπέγκοβιτς, όμως ο Φαν Χάαλ δείχνει να στρέφεται στον Κέιλορ Νάβας.

Με τον Κασίγιας να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το αν θα μείνει ή όχι στη Ρεάλ, το μέλλον του Κοσταρικανού είναι αβέβαιο, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει πως αν ο αρχηγός της «βασίλισσας» παραμείνει και ταυτόχρονα ο ισπανικός σύλλογος πάρει και άλλο τερματοφύλακα, τότε θα ζητήσει να αποχωρήσει.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολλανδός τεχνικός και να ζητήσει τον πρώην παίκτη της Λεβάντε ως έμψυχο αντάλλαγμα από τους Μαδριλένους στην πρόταση για τον Ντε Χέα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: