Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Στην κορυφή της λίστας Σιμεόνε ο Ιγκουαΐν!!

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην Ιταλία και τη Νάπολι, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να επιστρέψει και πάλι στην Μαδρίτη.

Αυτήν την φορά όχι όμως για την Ρεάλ, αλλά για την συμπολίτισσα Ατλέτικο, η οποία είναι υποχρεωμένη να κινηθεί για σέντερ φορ με δεδομένο το πιθανό ενδεχόμενο αποχώρησης του Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο Αργεντικός φορ αρέσει πολύ στον συμπατριώτη του προπονητή των «ροχιμπλάνκος» Ντιέγκο Σιμεόνε και το θετικό για την Ατλέτικο είναι πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της μεταγραφής. Ο Ιγκουαΐν είναι, ουσιαστικά, ξένο σώμα στη Νάπολι έχοντας έρθει σε ρήξη με αρκετούς εκ των συμπαικτών του, ενώ πολλές φορές έχει γίνει αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς. Όλα αυτά του έχουν δημιουργήσει έντονες τάσεις φυγής και θεωρείται μάλλον βέβαιη η αποχώρησή του μετά το τέλος της σεζόν από τη Νάπολι.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως εκτός της Ατλέτικο Μαδρίτης, υπήρξαν δημοσιεύματα πως τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Λίβερπουλ έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους για να τον εντάξουν στην δύναμή τους.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: