Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Συνεχίζει με Πάους η «Κυρία»!

Δεν επιστρέφει στην Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν, καθώς η διοίκηση πήρε την απόφαση να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Αντρέ Πάους. Τέλος ο Φαν Λέουβεν.

Συνεχίζει με Πάους η «Κυρία»
Με τον Αντρέ Πάους θα πορευτεί και τη νέα σεζόν η Ανόρθωση. Ο κυπριακός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον Ολλανδό για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες έπαιξε το σενάριο να επιστρέψει ο Τιμούρ Κετσπάγια στην «Κυρία» μετά από περίπου έξι χρόνια. Ωστόσο, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον 50χρονο προπονητή για έναν χρόνο. Παράλληλα, αποτελεί παρελθόν ο μέχρι πρότινος τεχνικός της διευθυντής Τεντ Φαν Λέουβεν.

Η ανακοίνωση

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας, Άντρε Πάους, για άλλο ένα χρόνο. Μετά την αξιολόγηση του έργου του προπονητήκατάτη φετινή περίοδο και κατόπιν και της δικής του επιθυμίας, αποφασίστηκε από κοινού η ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας. Ευχόμαστε στον κ. Πάους καλή συνέχεια στο έργο του και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας τη νέα χρονιά.

Η συνεργασία μας με τον τεχνικό διευθυντή κ. Τεντ φαν Λέουβεν τερματίζεται και δεν θα ανανεωθεί, χωρίς το παραμικρό οικονομικό κόστος για τον Σύλλογο. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχειαστην προσωπική και επαγγελματική του ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: