Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Τέλος ο Χιώτης!

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Διονύσης Χιώτης μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον κυπριακό σύλλογο. Τέλος και ο Σέρινταν.

Τέλος ο Χιώτης
Η τρέχουσα σεζόν ήταν η τελευταία του Διονύση Χιώτη με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι νταμπλούχοι Κύπρου δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο 38χρονος τερματοφύλακας πήγε στην ομάδα της Λευκωσίας το 2008 και έζησε μεγάλες στιγμές αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την παρουσία στα προημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας τη Λιόν στους «16» με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποκρούει δύο πέναλτι στη σχετική διαδικασία. Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε πολλές συμμετοχές και ήταν στη σκιά του Ούρκο Πάρντο. Επιπλέον, αποχωρεί και ο Ιρλανδός επιθετικός, Κιλιάν Σέρινταν.

Αναλυτικά

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας ειδοποιήθηκε σήμερα από τον Διευθυντή ποδοσφαίρου Gustavo Manduca ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών που ολοκληρώνεται στις 31/05/15.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Διονύση Χιώτη για την προσφορά του στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Αποχαιρετούμε αγωνιστικά έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και ένα καταπληκτικό άνθρωπο.

Ο Χιώτης φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, τον Ιούνιο του 2008. Ευτύχησε σε αυτά τα επτά χρόνια παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσει 5 πρωταθλήματα (2009, 2011, 2013, 2014, 2015), 2 κύπελλα (2014, 2015), 2 Double (2014, 2015) και 3 Super Cup (2009, 2011, 2013).

Συνέδεσε δε το όνομα του με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές στιγμές της ομάδας και βεβαίως με τον θρίαμβο της παρουσίας της ομάδας στα προημιτελικά του Champions League την περίοδο του 2011-12. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές αυτής της ανεπανάληπτης στιγμής στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος της ομάδας θα τον κατατάξει ως μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική φυσιογνωμία στην ιστορία.

Εμείς του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Η ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Cillian Sheridan.

inner

Ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερωθεί από τον Διευθυντή ποδοσφαίρου Gustavo Manduca ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Sherdian κατέκτησε με τον ΑΠΟΕΛ δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα (2013-14, 2014-15).

Ευχαριστούμε τον Cillian για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλύ συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: