Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

«Κινείται ξανά για Μίτσοβ ο Ολυμπιακός»


Πρόταση από τον Ολυμπιακό φέρεται να έχει στα χέρια του ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η ομάδα του Πειραιά είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι για τον Σέρβο ωστόσο εκείνος προτίμησε τη Γαλατά.

«Κινείται ξανά για Μίτσοβ ο Ολυμπιακός»
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει την περίπτωση του Βλάντιμιρ Μίτσοβ, αλλά ο τελευταίος προτίμησε να πάει στη Γαλατασαράι.

Σύμφωνα, όμως, με την ιστοσελίδα «Eurobasket.com», οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν… αναθερμάνει το ενδιαφέρον τους για τον Σέρβο σμολ φόργουορντ και μάλιστα του έχουν καταθέσει μία πολύ γενναιόδωρη πρόταση.

Φέτος, η Γαλατασαράι αντιμετώπισε πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τον Μίτσοβ να περιμένει τις θέσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την επόμενη σεζόν. Το ραντεβού των δύο πλευρών είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα και μετά από αυτό αναμένεται ο Σέρβος σμολ φόργουορντ να πάρει την τελική του απόφαση.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα, ο Μίτσοβ έχει κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 9,9 πόντους και 3 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: