Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Τώρα ψάχνεται μόνο με αριθμούς!!

Γράφει ο Στράτος Παζούλης

Κάπου στον κοντινό ορίζοντα η κορδέλα του τερματισμού ενός μαραθωνίου διακρίνεται ολοκάθαρα για τους κυανόλευκους. Αυτοί και οι σημερινοί αντίπαλοι τους, απόλυτα φαβορί από ένα σημείο και μετά του κανονικού Πρωταθλήματος  και χωρίς αμφισβήτηση θα έλεγα, απλά πρέπει να υπομείνουν το μαρτύριο μέχρι τα μέσα του Ιούνη πάνω-κάτω.

Κι άντε ύστερα να ξεκουραστούν, αφού αρχίζουν οι προετοιμασίες και φέτος δεν θα είναι παίξε γέλασε, όπως πέρσι. Καθότι SuperLeagueείναι αυτή με άλλα δεδομένα και υποχρεώσεις. Η ΑΕΚ θέλει μόνο ένα βαθμό για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας ( ένεκα μαθηματικής ταυτοποίησης της ανόδου και μόνο) και ο Ηρακλής τρεις. Τυπική καθαρά διαδικασία δηλαδή, κάτι σα να είχαμε να λέγαμε.

Τέλος πάντων. Οι δυο αυτές ιστορικές, όσο και μεγάλες ομάδες , αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ μετά τέσσερα χρόνια ( από το 2011), όταν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ για το πρωτάθλημα της SuperLeague. Πιθανολογώ πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον και για το λόγο, εκτός της ισοδύναμης δυναμικότητας, πως θέλουν ακριβώς να δώσουν κάποιο ενδιαφέρον στην όλη αυτή την κωμωδία των εντελώς ανούσιων πλέι οφ.

Ο Ηρακλής πάντως, όπως πάντα θα επιδιώξει τη νίκη έχοντας κατά νου και μια ενδεχόμενη ισοπαλία, ώστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο, να πανηγυρίσει την άνοδο ενώπιον του λαού του και με μαθηματικά βεβαιωμένα. Τι να κάνουμε σύντροφοι. Εστω κι αν η περίπτωση ανατροπής μια παγιωμένης κατάστασης θεωρείται ανύπαρκτη, πρέπει να περιμένουμε. Αντε με το καλό.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: