Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Η... αναισθησία του Στέρλινγκ!! (pics)

Το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ εκείνου και τον οπαδών της Λίβερπουλ φρόντισε να «φουντώσει» ακόμα περισσότερο ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η... αναισθησία του Στέρλινγκ! (pics)
Το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ εκείνου και τον οπαδών της Λίβερπουλ φρόντισε να «φουντώσει» ακόμα περισσότερο ο Ραχίμ Στέρλινγκ, μιας και την ώρα που εκείνοι τον αποδοκίμαζαν έντονα στο «Μπριτάνια», αυτός άρχισε να... γελάει!

Κανένα πρόβλημα ακόμα και να «παίξει» με τους οπαδούς της Λίβερπουλ δεν έχει ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Την ώρα που όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνον σχετικά με την παραμονή του ή μη στο «Άνφιλντ», ο 20χρονος προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει πως ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ του είναι απλά... αδιάφορος.

Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του την ώρα που οι φίλοι των «κόκκινων» που ταξίδεψαν στο Στόουκ για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Η χαρακτηριστική αντίδραση του νεαρού Άγγλου να τους... χειροκροτήσει και να αρχίσει να γελάει, δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως η απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ είναι ειλημμένη, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν τον ενδιαφέρει να «χτίσει γέφυρες» με τους φίλους της ομάδας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

inner

inner

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: