Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Σνόμπαρε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Άλβες!


Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν... Αυτό ξεκαθάρισε ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ισπανία.

Σνόμπαρε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ισπανία ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποτελεί επιλογή για το μέλλον μου», τόνισε ο Ντάνι Άλβες βάζοντας τέλος στην έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες.

Νωρίτερα, ο βραζιλιάνος είχε εκφράσει τα παράπονά του προς την Μπαρτσελόνα για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζει. «Δεν νομίζω πως ο σύλλογος μου συμπεριφέρεται όσο πραγματικά αξίζω», ανέφερε και συνέχισε: «Έχω ακούσει πολλές ηλιθιότητες οι οποίες έχουν φτάσει στα όριά μου. Λένε ότι το μόνο που σκέφτομαι είναι τα χρήματα. Αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα αλλά όχι με αυτές τις συνθήκες» , ανέφερε.

Τέλος ο βραζιλιάνος μιλώντας για το μέλλον του υπογράμμισε ότι παραμένει μυστικό το όνομά της ομάδας στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του και πως πρόκειται να το κάνει γνωστό μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: