Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

«Να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λίνο Άλβες.
Μίλησε μεταξύ άλλων για τον επιστροφή του στη Τούμπα, τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα ενώ δήλωσε έτοιμος να φορέσει ξανά την φανέλα του «Δικεφάλου»!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πώς ένιωσε που επέστρεψε στη Τούμπα:
«Ένιωσα πάρα πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος, πέρασα πολύ όμορφα χρόνια στο γήπεδο της Τούμπας, είχα δεθεί με τους φιλάθλους και χάρηκα που βρέθηκα και πάλι κοντά τους. Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει στηρίξει εμένα και την οικογένεια μου και θα ήθελα να αγωνιστώ και πάλι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος να προσφέρω».
Για το αν νιώθει έτοιμος να παίξει στον ΠΑΟΚ:
«Γύρισα για να δω την αγαπημένη μου ομάδα να παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό, για να βραβευτώ αλλά και επειδή νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ και πάλι με την φανέλα του ΠΑΟΚ».
Για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ και για το αν θεωρεί πως αδικήθηκε:
«Η αλήθεια είναι πως ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί δεν κινήθηκαν να ανανεώσουν το συμβολαίου μου. Θεωρώ πως τις δύο τελευταίες χρονιές που βρισκόμουν στον ΠΑΟΚ, βοήθησα πάρα πολύ την ομάδα αλλά από εκεί και πέρα η διοίκηση είχε πάρα πολύ χρόνο να σκεφτεί την ανανέωση του συμβολαίου μου. Κάποια στιγμή ξεκίνησαν οι επαφές και οι συζητήσεις για την ανανέωση μου, είχε γίνει μια αξιολόγηση για τις οικονομικές απολαβές μου, υπήρχε ένα θετικό κλίμα, τα είχαμε βρει σε όλα και είχαμε συμφωνήσει να υπογράψω ένα συμβόλαιο με τις ίδιες οικονομικές απολαβές που έπαιρνα και πριν. Το ότι δεν ανανέωσα και έφυγα δεν ήταν δικό μου φταίξιμο και σίγουρα κάτι συνέβη. Όταν έφυγα διακοπές τα είχαμε συμφωνήσει όλα. Όταν γύρισα προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον κ. Βρύζα αλλά αρχικά δεν τον έβρισκα ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο email. Μετά από 3-4 μέρες τον βρήκα, του είπα να υπογράψουμε το συμβόλαιο που είχαμε πει με τις ίδιες οικονομικές απολαβές όμως μου είπαν πως δεν θα συνεχίζαμε την συνεργασία μας».
Για την συνάντηση του με τον Πάμπλο Γκαρσία:
«Είμαστε προσωπικοί και οικογενειακοί φίλοι. Είναι ακόμα φανατικός οπαδός της ομάδας, την αγαπάει, το έχει αποδείξει και μέσα από το νέο του πόστο μπορεί να τα καταφέρει και να προσφέρει πάρα πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα. Μιλήσαμε για το πώς είμαστε, για τις οικογένειες μας, με συνεχάρη για την βράβευση μου αλλά δεν μιλήσαμε για το νέο πόστο του».
Για την συνάντηση του με τον Γιώργο Σαββίδη:
«Βρέθηκα με τον Γιώργο Σαββίδη αλλά δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο καθώς τον είχα γνωρίσει από την προηγούμενη θητεία μου στον ΠΑΟΚ. Μεγαλώνει, έχει ωριμάσει, έχει κερδίσει τον σεβασμό μου και θεωρώ πως μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ».
 Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέσα στην χρονιά:
«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ όλη την χρονιά μέσα από το διαδίκτυο και έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια. Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη και όλα έδειχναν πως μπορούσα να κυλήσουν διαφορετικά. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα μέσα στην χρονιά και δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να πάει για το κάτι παραπάνω».
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε με αμυντικό προσανατολισμό, έπαιξε καλή άμυνα και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Στον ΠΑΟΚ στοίχισαν οι πολλές απώλειες ποδοσφαιριστών που μπορούν να βρουν λύσεις επιθετικά και για αυτό και ήρθε τελικά η ισοπαλία».
Για τον Ρατς:
«Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, παίζει σε όλα τα παιχνίδια και έχει πολύ ταλέντο καθώς υπέγραψε συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Τώρα βγαίνει η κούραση όπως βγαίνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ».
Για το αν ο Ρατς είναι καλύτερος από τον Λίνο:
«Ο Λίνο είναι… Λίνο.»
Για το αν θα δει τα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Θα μείνω περισσότερο καιρό, θα δω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας για να δούμε τι θα γίνει. Θέλω να επιστρέψω».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό:
«Αρχικά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και μετά από νίκη θα υπάρξουν και άλλες σκέψεις. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, δεν πρέπει να κάνουμε άλλη σκέψη και θεωρώ πως αν μπούμε σε αυτή την τροχιά μπορούμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω στην συνέχεια».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Είτε είναι άδεια η Τούμπα, είτε γεμάτη, αγαπάω τους οπαδούς και έχω δεθεί μαζί τους. Θέλω να τους ευχαριστήσω για όσα μου έχουν προσφέρει και με έχουν κάνει πολύ χαρούμενο. Είμαι ένας φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, η Τούμπα είναι το σπίτι μου και για αυτό βρίσκομαι εδώ. Είμαι σε πολύ καλή φόρμα, μπορώ να προσφέρω πράγματα στον ΠΑΟΚ και θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Ακόμα και αν δεν παίζω θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα μέσα από τα αποδυτήρια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: