Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Σήκωσε μανίκια ο Γκαρσία!!


Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε τη Δευτέρα ο Πάμπλο Γκαρσία, πιάνοντας δουλειά ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διευρυμένος ο ρόλος του Ουρουγουανού.

Σήκωσε μανίκια ο Γκαρσία
Ένα γνώριμο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία σήκωσε μανίκια, πήρε τη θέση στην Τούμπα και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της ποδοσφαιρικής ομάδας κυρίως ενόψει της νέας σεζόν.

Η απρόσμενη ανακοίνωση

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να επαναφέρει τον Ουρουγουανό, ο οποίος συναντήθηκε χθες (24/5) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη και κατόπιν ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει την νεοσύστατη θέση του «συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος».

Στην επιστροφή του φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Γιώργος Σαββίδης, που επίσης έχει όλο και πιο έντονη παρουσία στην καθημερινότητα της ομάδας.

Η επιθυμία και ο ρόλος του

Ήταν δεδομένο πως ήθελε πως και πώς να επιστρέψει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και το τηλεφώνημα που δέχθηκε για να επιστρέψει τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Ήθελε να έχει ρόλο στον «Δικέφαλο» και όπως φαίνεται αρκετά πράγματα θα περνάνε από τον ίδιο πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Σήμερα (25/5) βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ πιάνοντας δουλειά. Τα καθήκοντά του θα φανούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, είναι δεδομένο όμως πως θα έχει διευρυμένο ρόλο και λόγο, σε όλες τις επιλογές του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο τελευταίος λόγος φυσικά θα ανήκει στον μεγαλομέτοχο, Ιβάν Σαββίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: