Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Στην Ισπανία ο Γκαλιάνι!!

Στην Ισπανία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αντριάνο Γκαλιάνι, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φημολογίες που τον θέλουν να προσπαθεί να "κλείσει" τον Αντσελότι για την Μίλαν.

Στην Ισπανία ο Γκαλιάνι!
Σε ισπανικό έδαφος εθεάθη τις τελευταίες ημέρες ο Αντριάνο Γκαλιάνι με αποτέλεσμα οι φήμες που θέλουν τη Μίλαν να κινείται για να συμφωνήσει με τον Κάρλο Αντσελότι να έχουν πάρει… φωτιά!

Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι σήμερα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην οποία –όλοι εκτιμούν- πως θα ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Γκαλιάνι βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα και ισπανοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να βγάλουν την… είδηση. Μάταια όμως…

«Ο Αντσελότι είναι ένας θρύλος για την Μίλαν», τόνισε ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» ο οποίος δεν απάντησε στην ερώτηση που δέχθηκε, εάν ο λόγος που βρίσκεται στην Ισπανία είναι η… συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό.

«Εγώ είμαι στην Ισπανία για τουρισμό. Ίσως μείνω μέχρι τον Σεπτέμβριο και επισκεφθώ και άλλες πόλεις όπως και η Σεβίλλη», τόνισε ο Γκαλιάνι… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: