Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αύριο η τιμωρία του Άρη!


Η ΚΑΕ Άρης απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα όσα έγιναν στον τρίτο αγώνα των play offs με την ΑΕΚ και η απόφαση αναμένεται πιθανότατα την Τρίτη.

Αύριο η τιμωρία του Άρη
Περίπου μια ώρα διήρκεσε η απολογία της ΚΑΕ Άρης στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα όσα έγιναν στον τρίτο αγώνα των play offs με την ΑΕΚ.

Το κατηγορητήριο 25 σελίδων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «κίτρινοι» είναι ιδιαίτερα βαρύ και περιλαμβάνει αναφορές για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, απόπειρα επίθεσης και ρίψη αντικειμένων. Οι τρεις δικηγόροι της ΚΑΕ παρουσίασαν τις θέσεις της ομάδας και επανέλαβαν πως ο σύλλογος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τηρηθεί η τάξη.

Η απόφαση αναμένεται πιθανότατα την Τρίτη και δύσκολα ο Άρης θα αποφύγει ποινή τουλάχιστον δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που αυξάνεται καθώς είναι υπότροπος από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, οι «κίτρινοι» διατρέχουν και σοβαρό κίνδυνο να τιμωρηθούν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, βάσει της δυνατότητας που προσφέρει ο νέος νόμος στον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, ο οποίος έχει ζητήσει το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις από το συγκεκριμένο παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: