Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

«Έχουμε 22 ισάξιους παίκτες»!


Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε για την ομαδικότητα και τις επιλογές της Εθνικής ομάδας.

«Έχουμε 22 ισάξιους παίκτες»!
Αποστολή στη Θεσσαλονίκη
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου


Περιχαρής και με αίσθημα ικανοποίησης για την προσπάθεια και την ανατροπή εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο ακραίος της Εθνικής Ανδρών, Θανάσης Πρωτοψάλτης. «Σήμερα ήμουν εγώ, χθες ήταν ο Ραφαήλ , αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Αυτό είναι το όπλο αυτής της ομάδας. Έχει 22 ισάξιους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Κίνα το οποίος πρέπει να κερδίσουμε. Δεν μας αγχώνει το σκορ. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο κεντρικός της Εθνικής ομάδας Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Μετά το 0-2 καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει αύριο και το παιχνίδι με τη Κίνα θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Έχουμε αποδείξει σαν ομάδα όμως ότι μας αρέσουν τα δύσκολα. Σήμερα δεν θα έχουμε αυτή την πολυτέλεια για αυτό πρέπει να μπούμε από την αρχή αποφασισμένοι για τη νίκη για να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ της Σλοβακίας».

Ο δεύτερος σκόρερ της Εθνικής με 14 πόντους Ανδρέας Φράγκος είπε: «Κλειδί της ανατροπής ήταν το πάθος μας. Στο 3ο σετ μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να γυρίσουμε το ματς. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά αύριο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη απέναντι στην Κίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: