Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Κοντά σε Ντίνα, ανοιχτό του Ιμπαγάσα!!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποκτήσει (με τη μορφή δανεισμού) ο Πανιώνιος τον Θανάση Ντίνα από τον Παναθηναϊκό. Αναμονή για το μέλλον του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Κοντά σε Ντίνα, ανοιχτό του Ιμπαγάσα
Σοβαρές πιθανότητες υπάρχουν για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο ο Θανάσης Ντίνας. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός θα τον δώσει δανεικό.

Οι Νεοσμυρνιώτες στοχεύουν στο να αποκτήσουν δύο παίκτες για τα «φτερά», καθώς ο Φούντας πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα, ο Κολοβός επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπου και ανήκει και με τα τωρινά δεδομένα ο ένας θα είναι ο παίκτης του «τριφυλλιού».

Στην τρέχουσα σεζόν έκανε 21 εμφανίσεις συνολικά, σε Ελλάδα και Ευρώπη, τις οποίες συνδύασε δύο γκολ.

Λίγες ημέρες υπομονή χρειάζεται για το θέμα του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε με τον Αργεντινό και του τόνισε ότι τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, αναλύοντας του τον ρόλο που αναμένεται να έχει. Όπως αναφέρεται στη «Live Sport» ο «Κάνιο», ο οποίος τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 39, ζήτησε μικρή διορία για να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

inner

Στη σεζόν που έφυγε, έκανε 23 συμμετοχές στη Super League, αλλά μόλις τις δώδεκα ως βασικός. Επιπλέον, αγωνίστηκε μια φορά και στο Κύπελλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: