Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Θέλει Ρομπέρτο η Λίβερπουλ!!

Μεγάλο δέλεαρ για Ρομπέρτο. Η Λίβερπουλ αναζητά τερματοφύλακα και φέρεται να έχει προσεγγίσει τον παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ άμεσα αναμένεται να «τρέξει» την υπόθεση.

Θέλει Ρομπέρτο η Λίβερπουλ!
Νέα δεδομένα για Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό. Εκεί που φαινόταν ότι εξασθενεί το ενδιαφέρον της Βαλένθια, με τον ίδιο να δηλώνει την Παρασκευή στη Marca ότι δεν τον απασχολεί τίποτα, προέκυψε νέος «μνηστήρας».

Όπως αναφέρεται στη «Goal», έχει γίνει κρούση στον 28χρονο τερματοφύλακα από την πλευρά της Λίβερπουλ. Η αγγλική ομάδα αναζητά παίκτη για τον «άσο», καθώς υπάρχει προβληματισμός για τον Μινιολέ, λόγω της σεζόν που έκανε, αν και είχε πολλές συμμετοχές. Ο Ισπανός έχει πολύ ψηλά στη λίστα με των «κόκκινων» και μάλιστα έχει εικόνα από αυτόν και πολύ καλή άποψη ο Μπρένταν Ρότζερς.

inner

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό! Φυσικά και πρόκειται για πολύ ελκυστικό όνομα για τον Ρομπέρτο. Παρότι, δεν είναι στα καλύτερα της η Λίβερπουλ, παραμένει ένας τεράστιος σύλλογος.

Στην τρέχουσα σεζόν, βασικός τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας, Σιμόν Μινιολέ έκανε συνολικά 54 εμφανίσεις, παίζοντας και στα έξι ματς του Champions League. Όπως και στα δύο του Europa League (με την Μπεσίκτας).

Από την άλλη, ο Ρομπέρτο έκανε 41 συμμετοχές και αγωνίστηκε επίσης σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του. Σε περίπτωση που συνεχίσει όμως στη Λίβερπουλ θα πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι θα συμμετάσχει μόνο στο δεύτερο την επόμενη σεζόν, καθώς οι «reds» τερμάτισαν στην έκτη θέση της Premier League και δεν θα κουνήσουν… σεντόνι φέτος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: