Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο Σίλβα, ο «Στράμα» και ο Ζιντάν!!

Προβληματισμός για την καθυστέρηση στην απελευθέρωση του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό. Το σενάριο για Στραματσιόνι και η κρούση σε Ζιντάν. Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Νενέ, περιμένει ο Μπερμπάτοφ.

Ο Σίλβα, ο «Στράμα» και ο Ζιντάν!

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Αντρέα Στραματσιόνι για τη θέση του προπονητή, σε περίπτωση που «χαλάσει» του Μάρκο Σίλβα. Μάλιστα η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο 39χρονος τεχνικός, που προ ημερών έφυγε από την Ουντινέζε ενώ έχει περάσει και από την Ίντερ, είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. Δεν πρέπει να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει γίνει σχετική κρούση σε άλλον προπονητή για «ρεζέρβα», έστω και ως μοχλός πίεσης προς τον Μάρκο Σίλβα.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη SportDay, πριν καταλήξει ο Ολυμπιακός στον Πορτογάλο προπονητή έκανε δύο κρούσεις στον Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο εκείνος προτίμησε να παραμείνει στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ.

Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Νενέ

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού είναι λογικό να έχουν «παγώσει» ωσότου ξεκαθαρίσει το ζήτημα του προπονητή. Πάντως προτάσεις από μάνατζερ συνεχίζουν να έρχονται κι ορισμένες εξ αυτών είναι άκρως ενδιαφέρουσες, όπως του Νενέ. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που είχε απασχολήσει και όσο έπαιζε στη Θέλτα τους «ερυθρόλευκους», μετά από μια διετία στο Κατάρ έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Γουέστ Χαμ και τώρα είναι σε αναζήτηση ομάδας.

inner

Από εκεί και πέρα, φήμες αναφέρουν πως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ περιμένει ειδοποίηση για να υπογράψει μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή κι εγκριθεί η μεταγραφή του, αφού φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα. Άλλωστε μετά τη μετακίνηση του Γουίδο Καρίγιο στη Μονακό, παίζεις μόνος του για τη θέση του σέντερ φορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: