Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

«Τίγκα» ονόματα για Πλατανιά!

Μιλιάζες, Λάζαρ και Περογαμβράκης είναι τα τελευταία ονόματα που έχουν βγει στο προσκήνιο για την μεταγραφική ενίσχυση του Πλατανιά.

«Τίγκα» ονόματα για Πλατανιά
Παίκτες με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και δυνατότητες ψάχνουν στον Πλατανιά. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν βρίσκονται σε επαφές με τρεις στόχους, όπου άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερος έχουν ελπίδες να φορέσουν τα ερυθρόλευκα των Χανιωτών.

Πρώτος απ' όλους ο Μιλιάζες. Ο αριστερός μπακ του Λεβαδειακού δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το άλλο καλοκαίρι, ωστόσο εφόσον οι Βοιωτοί υποβιβαστούν και... τυπικά στη Football League, τότε ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος. Και λέγεται πως ήδη οι Κρητικοί έχουν έρθει σε μια καταρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο που είχε 13 συμμετοχές φέτος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κι ενώ παλαιότερα έχει περάσει και απ' τον ΟΦΗ.

Ένας άλλος στόχος είναι ο Κόστιν Λάζαρ. Στον Πλατανιά θέλουν ενίσχυση στον άξονα -μετά και την αποχώρηση Τετέ- και ο Ρουμάνος παρουσιάζεται ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, αφού συνδυάζει εμπειρία και ικανότητες. Πέρσι αγωνίστηκε 10 φορές με τον Παναιτωλικό, ενώ φυσικά στο παρελθόν έχει περάσει και από ΠΑΟΚ, όπου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Διακαή πόθο αποτελεί και ο Αλέξης Περογαμβράκης. Ο άσος του ΟΦΗ περιμένει και τις εξελίξεις στους μελανόλευκους, αλλά σίγουρα στους Χανιώτες έχει κάνει το κλικ τόσο για τις επιδόσεις του, όσο και για το γεγονός πως έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αν τυχόν δεν συνεχίσει στον ΟΦΗ, τότε σίγουρα ο Πλατανιάς... καραδοκεί για την απόκτησή του! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: