Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Βάρας σε πρώτο πλάνο!!

Ο Χάβι Βάρας φέρεται να έχει προβάδισμα για τη θέση του γκολκίπερ στην ΑΕΚ. Πάντα ανοιχτό για Σκόκο-Μπουονανότε. Ποιες οι προτεραιότητες και ποιοι σε δεύτερο πλάνο στο σχεδιασμό της «Ένωσης».

Βάρας σε πρώτο πλάνο

Για τη θέση του γκολκίπερ αυτός που αρέσει περισσότερο στην ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Χάβι Βάρας. Ο 32χρονος Ισπανός αποχωρεί από τη Βαγιαδολίδ, καθώς υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του να μην παραμείνει εφόσον η ομάδα του δεν εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Primera Division. Πρόκειται για τερματοφύλακα που ήταν βασικός για δύο σεζόν στη Σεβίλλη (2010-2012) και κατόπιν στη Θέλτα (2012/13), ενώ την περασμένη περίοδο μέτρησε 41 εμφανίσεις και ήταν εκ των κορυφαίων της Segunda Division.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ προχωρούν και τις υποθέσεις του στόπερ και του αριστερού μπακ. Ο πρώτος πιθανότατα θα προέρχεται από την ισπανική αγορά, δίχως να έχει προκύψει ακόμη συγκεκριμένο όνομα με το οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Για τη θέση του αριστερού μπακ ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται είναι ο 26χρονος Πορτογάλος Έλντερ Λόπες της Πάσος Φερέιρα, με τον οποίο έχουν υπάρξει επαφές, αλλά δεν είναι ο μόνος.

Ανοιχτές παραμένουν για την ΑΕΚ και οι υποθέσεις του Νάτσο Σκόκο και του Ντιέγκο Μπουονανότε, αλλά θα χρειαστούν χρόνο και υπομονή, αφού η περαιτέρω μεσοεπιθετική ενίσχυση δεν είναι προτεραιότητα στην παρούσα φάση.

Εξάλλου, κρίσιμη είναι η εβδομάδα που αρχίζει από τη Δευτέρα για το γήπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος να υπογραφεί η εντολή για τη δημόσια διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης για την «Αγια-Σοφιά», ενώ θα γίνει σύσκεψη κορυφής υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα επόμενα βήματα του πρότζεκτ, που περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση του καθαρισμού και της προετοιμασίας του οικοπέδου για τις μπουλντόζες, αλλά και το διαγωνισμό για την επιλογή της κατασκευαστικής εταιρείας, ενώ ο «τίγρης» χειρίζεται και το θέμα των επαφών της εμπορικής αξιοποίησης του γηπέδου.

* Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», η ΑΕΚ είναι σε επαφές με τη Χέρτα για τη διεξαγωγή φιλικού στη Γερμανία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: