Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ξανά για Μήτρογλου η Μπεσίκτας!!

Το περσινό… φλερτ με τον Κώστα Μήτρογλου και την Μπεσίκτας «αναθερμάνουν» οι Τούρκοι! Για αντικαταστάτης του Ντεμπά Μπα προορίζεται ο Έλληνας επιθετικός!

Ξανά για Μήτρογλου η Μπεσίκτας!
Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Κώστα Μήτρογλου! Σύμφωνα, λοιπόν, με το «NTV Spor», η Μπεσίκτας έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Έλληνα επιθετικό και αναμένεται πολύ σύντομα να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Φούλαμ.

Μάλιστα, οι «Αετοί» είχαν ενδιαφερθεί και πέρυσι για τον «Μητρογκόλ», ωστόσο εκείνος εντέλει παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό. Η Μπεσίκτας γίνεται η δεύτερη τουρκική ομάδα, μετά τη Φενερμπαχτσέ, που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 27χρονο στράικερ και το μόνο που περιμένει ώστε να κάνει το… μπάσιμο για την απόκτησή του, είναι να λυθεί πρώτα το συμβόλαιο του Ντεμπά Μπα, ο οποίος θα συνεχίσει –όπως όλα δείχνουν- την καριέρα του στην Κίνα.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Μπεσίκτας προτίθεται να προσφέρει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ στους «κότατζερς», ενώ ο Κώστας Μήτρογλου θα αμείβεται με 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Έτσι, οι «Αετοί» έγιναν η τρίτη ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα επιθετικό μετά τη Φενερμπαχτσέ και την Ουντινέζε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: