Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Έρχεται ο Ραΐκοβιτς!!

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ραΐκοβιτς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται τη Δευτέρα ο Σέρβος, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του. Ανοιχτό του Γιόχανσον.

Έρχεται ο Ραΐκοβιτς

Στη «Bild» ανέφεραν χθες ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ελληνική ομάδα ο 26χρονος μπακ και ο εκπρόσωπος του παίκτη με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι αύριο θα είναι στη χώρα μας. «Γνωρίζω το ενδιαφέρον των ελληνικών ΜΜΕ για το θέμα. Μπορώ να σας πω ότι την Δευτέρα θα τελειώσουμε το ζήτημα και ο παίκτης θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ», ανέφερε στη «Metrosport». Όταν ρωτήθηκε αν άμεσα ταξιδεύει με τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη επανέλαβε: «Τελειώνουμε τη Δευτέρα»!

Τέλη Ιουνίου ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από το Αμβούργο στο οποίο αγωνίζεται από το 2011. Φέτος, έκανε 14 συμμετοχές με την γερμανική ομάδα, που κατάφερε μέσω του μπαράζ να παραμείνει στην Bundesliga, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Σε ό,τι αφορά τον άλλο στόπερ που έχει ψηλά στη λίστα του ο ΠΑΟΚ, τον Έρικ Γιόχανσον όλα παραμένουν ανοιχτά. Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί στη συνάντηση που θα κάνουν τις επόμενες ημέρες Άρνεσεν-Τούντορ, με πόσους αμυντικούς θέλουν να χτίσουν την ομάδα και για πού υπολογίζεται ο Γιώργος Τζαβέλλας. Δηλαδή, για αριστερά μόνο ή και για το κέντρο της άμυνας. Όπως τα τελευταία χρόνια.

Ο μάνατζερ του Σουηδού, Αντρές Κάρλσον, μίλησε στη «Live», χωρίς διάθεση για αποκαλύψεις πάντως, αλλά έδειξε ότι ο παίκτης του είναι θετικός σε προτάσεις.

«Δεν θέλω να κάνω σχόλιο αυτή τη στιγμή για αυτά που μου αναφέρατε. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά και στη συνέχεια: «Ο Έρικ είναι ποδοσφαιριστής της Μάλμε. Πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, είναι διεθνής και όλα αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να κάνουν αρκετές ομάδες να ενδιαφερθούν για εκείνον. Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει συμβόλαιο με τη Μάλμε, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον στο μέλλον του για νέες συνεργασίες και προοπτικές».

Παράλληλα, έκανε ένα σχόλιο και για τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φραν Άρνεσεν: «Προφανώς και τον γνωρίζω. Είναι γνωστός για τη δουλειά του εδώ και έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά, δεν θέλω και μπορώ να σας πως περισσότερα πράγματα αυτή τη στιγμή για την περίπτωση που σας απασχολεί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: