Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Μάχη κι ό,τι βγει!!

Η Εθνική Γυναικών έχει κάνει ήδη την υπέρβαση. Με νίκη επί του Μαυροβουνίου και συνδυασμό αποτελεσμάτων σήμερα, μπορεί να φτάσει και στο «θαύμα».

Μάχη κι ό,τι βγει
Η επιτυχία είναι δεδομένη… Η Εθνική Γυναικών έφτασε στο στόχο της απλώς και μόνο με την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ, ενώ η εξαιρετική της εμφάνιση παρά την ήττα απέναντι στην πανίσχυρη Γαλλία και η νίκη επί της Τσεχίας δίνουν ελπίδες για πρόκριση και στα προημιτελικά.

Απόψε (19:00 και σε μαγνητοσκόπηση στις 20:30 από το TV Μακεδονία), τα κορίτσια του Τζώρτζη Δικαιουλάκου θα προσπαθήσουν να σκαρώσουν ένα θαύμα. Η Εθνική έχει ελπίδες πρόκρισης μόνο αν νικήσει. Εφόσον αυτό συμβεί, θα χρειαστεί συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά και πάντα με προϋπόθεση τη νίκη επί του Μαυροβουνίου η Εθνική προκρίνεται: α) Με νίκη της Λευκορωσίας επί της Γαλλίας (21:30), ό,τι κι αν συμβεί στο Τουρκία-Τσεχία (16:30), β) Με νίκη της Γαλλίας επί της Λευκορωσίας και νίκη της Τουρκίας επί της Τσεχίας, η Εθνική περνά νίκη με 15+ πόντους επί του Μαυροβουνίου, γ) Με νίκη της Γαλλίας επί της Λευκορωσίας και της Τσεχίας επί της Τουρκίας, η Εθνική περνά νίκη με 23+ πόντους επί του Μαυροβουνίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: