Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Απέρριψε πρόταση 6 εκατ. για Μπεργκ!!

Αρνητικά απάντησε ο Παναθηναϊκός σε πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ της Αλ Αχλί για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ. Δέκα εκατ. ευρώ αξιώνουν οι «πράσινοι» για τον Σουηδό φορ!

Απέρριψε πρόταση 6 εκατ. για Μπεργκ
Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποκαλύψει σε ραδιοφωνική εκπομπή της «Θύρας 13» πως ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, η ομάδα που χτύπησε την πόρτα του «τριφυλλιού» για τον Σουηδό άσο ήταν η Αλ Αχλί.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέθεσε πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο, ο οποίος θα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν 2 εκατ. ευρώ! Κι όμως οι «πράσινοι» απάντησαν αρνητικά στους Άραβες για την παραχώρηση του Μπεργκ.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός φέρεται να αξιώσει 10 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Σουηδό, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο ρόστερ του Γιάννη Αναστασίου.

Μετά την αρνητική απάντηση του «τριφυλλιού» οι Άραβες κινήθηκαν για την απόκτηση του Ροδρίγο Λίμα της Μπενφίκα έναντι 7 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: