Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Κανένα θέμα με Ρόβα στον ΠΑΣ!!

Σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που ήθελε την ομάδα να κινείται για την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα προέβη ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Κανένα θέμα με Ρόβα στον ΠΑΣ
Σβήνουν τις φωτιές με Βασίλη Ρόβα πριν καλά-καλά ανάψουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου» διέψευσε με ανακοίνωσή της το δημοσίευμα που την ήθελε να κινείται για την απόκτηση του μέσου της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα και δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή της Ένωσης στην Πολωνία.

Αναλυτικά:


«Επέστρεψε η ομάδα στο προπονητικό κέντρο στο ΠΕΑΚΙ μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι. Παρά την κούραση δεν έλειπαν τα χαμόγελα και η ικανοποίηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν καθώς πήραν διήμερη άδεια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης.

Με την ευκαιρία η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να διαψεύσει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του αθηναϊκού αθλητικού τύπου περί ενδιαφέροντος για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Δηλώνουμε ρητά ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει ενδιαφέρον από την ΠΑΕ και ξεκαθαρίζουμε ότι δε συμμετέχουμε σε παιχνίδια αυτού του τύπου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: