Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Έτσι μπαίνουν τα γκολ!! (WEB TV)

Στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων δούλεψε ο Τραϊανός Δέλλας στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. «Πρέπει να είμαστε γρήγοροι και ακριβείς στην πάσα, στην σέντρα στην κίνηση», είπε στους παίκτες.

Έτσι μπαίνουν τα γκολ (WEB TV)
Τον τρόπο με τον οποίο θα βρίσκουν πιο εύκολα τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα δούλεψαν στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν έμφαση στην κυκλοφορίας και την κατοχής της μπάλας, της πίεσης και την ανάπτυξη της ομάδας.

Ο Τραϊανός Δέλλας χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο θα φτάνουν στο γκολ. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε να παρέμβει και να διακόψει την προπόνηση για να κάνει τις παρατηρήσεις του.

Για παράδειγμα όταν δεν βγήκε σωστά η κίνηση από Τζιμπούρ και Πλατελλα, ο Έλληνας τεχνικός σταμάτησε την κανονική ροή της άσκησης για να δείξει τι έπρεπε να κάνουν οι δυο παίκτες.

«Πρέπει να γίνονται κινήσεις στο χώρο. Πρέπει να προσέχετε συνέχεια το οφσάιντ», «πρέπει να είμαστε γρήγοροι και ακριβείς στην πάσα, στην σέντρα στην κίνηση», «κάντε συνέχεια κίνηση, το γήπεδο δεν τελειώνει σε 40 μέτρα, πάμε να το τρέξουμε, να κλείσουμε τους χώρους και τον αντίπαλο, να μιλάτε μεταξύ σας στο συμπαίκτη σας», «δεν πρέπει να βιάζεστε, αν δεν μπορείτε να βγείτε μπροστά ή να κάνετε πάσα κρατήστε την μπάλα και πάρτε χρόνο. Παίξτε εκεί που είναι το πιο εύκολο. Πρέπει να έχετε επικοινωνία μεταξύ σας», ήταν μερικές από τις ατάκες του 38χρονου προπονητή, ο οποίος όποτε έβλεπε κάποια σωστή σκέψη ή ενέργεια την επικροτούσε.

Οι δύο ομάδες

Κόκκινοι: Ανέστης (Βούρας), Κολοβέτσιος, Άρθο, Πεταυράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζιμπούρ, Αραβίδης

Κίτρινοι: Μπαρόχα, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Σβάρνας, Γιόχανσον, Γκάλο, Ανάκογλου, Ζόριτς, Βάργκας, Κρισάντους




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: