Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Πήρε γκολτζή, παίρνει και ηγέτη στην άμυνα!!


Ο Ολυμπιακός βρήκε τον γκολτζή που έψαχνε στο πρόσωπο του Φινμπόγκασον (έρχεται σήμερα Ελλάδα για τα τυπικά) και σειρά παίρνει να καταλήξει στον παίκτη που θα ηγηθεί στην άμυνά του.

Πήρε γκολτζή, παίρνει και ηγέτη στην άμυνα
Με καθυστέρηση ενός χρόνου ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον ρίχνει άγκυρα στο Λιμάνι με τον Ολυμπιακό να κινείται μεθοδικά και να έρχεται σε συμφωνία τόσο με την Ρεάλ Σοσιεδάδ που ανακοίνωσε ήδη την παραχώρησή του, όσο και με τον παίκτη. Ο Ισλανδός επιθετικός θα μπει σήμερα στο αεροπλάνο και το μεσημέρι (14:30) αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθούν και τυπικά, δηλαδή να περάσει από τα ιατρικά τεστ και οι υπογραφές των συμβολαίων.

Οι Πειραιώτες κλείνουν έτσι μια σημαντική μεταγραφική εκκρεμότητα αυτή του φορ-γκολτζή, κάτι που έδειξε περίτρανα τη διετία 2012-2014 στην Ολλανδία όπου πέτυχε 53 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα ακολουθώντας την αποστολή της ομάδας στο Έρμελο για τα δύο δυνατά φιλικά τεστ με Φέγενορντ και Τβέντε.

Σύντομα ελπίζεται να έχει στη διάθεσή του και τον κεντρικό αμυντικό, με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει: γρήγορο και με καλή επαφή με την μπάλα εκτός των άλλων προσόντων του. Μια μεταγραφική εκκρεμότητα που αναμένεται να κλείσει σύντομα καθώς δεν αποκλείεται οι οριστικές εξελίξεις να δρομολογηθούν ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: